Rita Clinic

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK)

Kişisel Verileriniz Bizimle Güvende

KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) Bildirimi

Hoş Geldiniz!

Rita Clinic olarak, müşteri memnuniyetini ve kişisel verilerinizi koruma konusunu en üst düzeyde önemsiyoruz. Bu bildirim, hangi kişisel verilerinizi topladığımızı, bu verileri nasıl kullandığımızı, paylaştığımızı ve koruduğumuzu açıklar.

Kişisel Verilerin Toplanması ve Kullanılması

Rita Clinic olarak, sizinle ilgili bilgileri doğrudan sizden veya sizin onayınızla toplayabiliriz. Bu bilgiler, adınız, iletişim bilgileriniz, tıbbi geçmişiniz ve tedaviye ilişkin diğer bilgileri içerebilir.

Topladığımız kişisel verileri aşağıdaki amaçlar doğrultusunda kullanabiliriz:

  • Randevu ayarlama ve yönetme
  • Tedavi planlaması ve uygulanması
  • Sağlık kayıtlarınızın tutulması ve güncellenmesi
  • Size özel tedavi ve hizmetler sunma
  • İletişim ve müşteri destek hizmetleri sağlama
  • Yasal gerekliliklere uyum sağlama

Kişisel Verilerin Paylaşılması ve Korunması

Kişisel verilerinizi, yalnızca belirli durumlar için gerekli olduğunda ve yasalara uygun şekilde paylaşırız. Bu durumlar arasında, sağlık hizmetleri sağlayıcıları, sigorta şirketleri ve yasal otoriteler yer alabilir.

Kişisel verilerinizi güvende tutmak için gerekli teknik ve organizasyonel önlemleri alıyoruz. Bilgi güvenliğini sağlamak ve veri ihlallerini önlemek için sürekli olarak güvenlik önlemlerimizi gözden geçiriyoruz.

Kişisel Veri Sahiplerinin Hakları

KVKK kapsamında, kişisel veri sahiplerine belirli haklar tanınmaktadır. Bu haklar arasında, kişisel verilerinizin nasıl işlendiği hakkında bilgi alma, verilerinize erişim, düzeltme, silme ve işleme itiraz etme bulunmaktadır. Bu hakları kullanmak için bize her zaman ulaşabilirsiniz.

İletişim

Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Aşağıdaki iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz:

Adres: Altunizade Mah. İnci Çıkmazı Sk. No:3 D:4 Üsküdar/İstanbul

Telefon: +90 533 600 83 45 / +90 533 600 87 72 / +90 216 295 01 01

E-posta: info@ritaclinic.com

 

Rita Clinic, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na tam uyum taahhüt eder ve kişisel verilerinizin gizliliğini ve güvenliğini sağlamak için gerekli tüm önlemleri almaya devam eder.

Tedavilerimiz

KÖK HÜCRE

İnsan vücudunda bulunan ve kendi kendini yenileyebilen kök hücreler kullanılarak doku ve organ iyileştirmesi gerçekleştirilen tedavilerin genel adıdır.

IV TERAPİ

Hücresel düzeyde etkili bir sağlık yaklaşımı olan IV terapi, vitamin ve mineralleri doğrudan dolaşım sistemine enjekte ederek vücudu canlandırır.

PRP&MEZOTERAPİ

Cilt gençleştirmede etkili olan PRP/Mezoterapi, cilt altına uygulanan kişiselleştirilmiş bir tedavi yöntemidir.

FİBROBLAST

Ciltteki kırışıklıkları ve sarkmaları azaltmak için kullanılan fibroblast tedavileri, genç ve sağlıklı bir cilde ulaşmanın etkili bir yolunu sunar.

DOLGU&BOTOKS

Dolgu uygulamaları ihtiyaç duyulan bölgelerde hacmi artırarak buraları olması gerektiği gibi daha belirgin bir hale getirir. Botoks ile iki kaş arası, kaz ayağı, dudak kenarı gibi bölgelerde kırışıklıklar giderilebilir ve genç bir görünüm elde edilir.

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

Genel bir sorunuz hakkında bizimle görüşmek isterseniz aşağıdaki formu doldurun; sizi aynı iş günü içinde arayacağız.